TAGA-onderhoud

Uw partner in tuinaanleg en onderhoud

Blog

Kleurrijke bloemen kiezen voor de zomertuin

Geplaatst op 28 mei, 2015 om 18:40

Zijn bloemen jouw ding? Wie van plan is om bloemen in de tuin te zetten moet even de tijd nemen om te beoordelen welke bloemen of bloeiende planten het meest geschikt zijn om de zomermaanden in de tuin door te brengen, en hoeveel zonlicht en schaduw ze nodig hebben. Niet alle bloemen zijn gelijk als het gaat om bittebestendigheid en daarom vereisen sommige wat meer zorg dan anderen. Met de volgende dingen in gedachten komt het goed.

 


 

Doe onderzoek naar de bloemen waarvan u besluit om ze in de tuin te zetten.. Hebben ze veel water nodig, een hekel aan de zon? Moeten ze uit de buurt staan van bloemen die weinig water nodig hebben? Er is met andere woorden een grondige studie nodig om een harmonieuze tuin te creëeren in termen van kleurbepaling, effect en habitat.

 

Geraniums zijn van heldere groene kleur en doen het goed in potten, zowel op zichzelf als gemengd met andere kleurrijke zomerbloemen.

 

De Hibiscus heeft een prachtige kleur die een tropisch gevoel aan de tuin geeft. Zij zijn een gewenste aanvulling op vele tuinen en kunnen vrij lang groeien. Hou ze aan de achterkant van de tuin om de focus op de volledige waaier van kleur uit de hele zomer planten voor de ogen vast te leggen.

 

Goudsbloemen zijn een andere populaire aanvulling op de meeste zomertuintjes. Met een breed scala van kleuren om uit te kiezen is het geen wonder dat deze bloemen in de lijst van de favoriete zonnige bloemen voor in de tuin staat.

 

Schaduwplanten zijn in overvloed te vinden. De meeste tuinierders hebben bewust voor schaduwrijke plekken in hun gazon of tuin gekozen, wat trouwens een mooi beeld geeft.

 

'Impatiens' zijn een populaire keuze voor wie een schaduwrijke plaats wilt creëeren en het biedt bovendien een breed scala aan heldere kleuren die perfect zijn om happy, heldere grenzen te creëeren.

 

De altviool is een andere grote fel gekleurde bloem die is zeer geschikt voor grenzen of ingegoten gebieden.

 

Mimulus is een uitstekende keuze voor kleur in de zomertuin en kan redelijk goed de zon verdragen, en als je op zoek bent naar een mooie grens plant.

 

Als u liever dramatische doch creatieve kleuren in de tuin wilt, ben je misschien wel geïnteresseerd in Lobelia of ageratum, die beiden mooie blauwe tinten hebben.

 

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de vele heldere en prachtige bloemen die er bestaan. Kijk op het kleurenaanbod en kijk voor jouw persoonlijke smaak, met het gehele resultaat in visualisatie, hou rekening met de grootte van uw tuin en of alle planten bij elkaar kunnen leven. Plannen zorgt ervoor dat u minder tijd verspilt en meer tijd in de zomer van je tuin genieten.

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

1 Comment

Antwoord AThaskeree
15:25 op 8 augustus, 2018 
Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-24-hr/